Ipernity is bij de ICA studenten een echte rage aan het worden. Echt bijna iedereen die deze opleiding doet heeft wel een eigen ipernitypage(moest eigenlijk van de leraren mja...) Je kunt er fotows op zetten. Blogs met lappen vol tekst maken. Je eigen muziek op zetten. En natuurlijk het pimpen van je profile! Wanneer jeje aanmeld zal je wat gegevens moeten invullen en je krijgt wel liefst 200Mb uploadshit per maand!

Maar wat als je je upload capaciteit op hebt gemaakt? Dan kun je natuurlijk bijna nix meer doen met je ipernity dan blogs schrijven en hopen dat iemand er op reageerd... Maar een tijdje geleden hebben twee studenten, mr. Kowman & mr. Mother, een nieuw activiteit gecreëerd genaamd "SPAMS". Zelf hebben ze een spammer in opleiding die graag anoniem wil blijven omdat hij graag douchende oude opa's op internet bekijkt.

Het idee is simpel. Je kraakt een plaatje of blog af en je zet telkens een reply neer nadat een ander zijn reply heeft neergezet. We hebben record van 45 comments bij een blog. Dit zal waarschijnlijk nog vele malen stijgen!

Het is best leuk om te doen, probeer het eens laat ik maar zeggen. Je tijd zal hierdoor goed benut worden. Be creative!!!

Grtz Gaab