Zo. Ik heb een boze brief geschreven aan ipernity, over de vele grote en kleine bugs (en taalfouten) die de site helaas nog steeds bevat, ondanks mijn meldingen in de afgelopen jaren.

Mijn abonnement is verlopen, en ik ben niet van plan opnieuw te gaan betalen om abonnee te zijn van een nogal buggy website! 't Zal mij benieuwen wat er deze keer als antwoord komt. De vorige keer was het iets als "some difficulties ... getting better ... working with a very limited team ... cannot work on the development ... corrected a lot of bugs ... still work to be done" etc.

Wat mij het meest stoort:
* Op www.ipernity.com/tag/erikbaas/keyword/doc ontbreken een groot aantal trefwoorden, waardoor anderen en ikzelf soms foto's niet terug kunnen vinden.
* Trefwoorden zijn nog steeds hoofdlettergevoelig, zo worden bv. "vw" en "VW" als twee verschillende woorden beschouwd.
* Als aan een groep max. n afbeeldingen per dag kunnen worden toegevoegd, moet die periode ook echt een dag duren, geen twee dagen zoals nu; en bij voorkeur beginnen en eindigen om middernacht CET.

Zodra (op z'n minst) deze bugs gefixt zijn ben ik weer bereid te gaan betalen voor een abonnement. Tot die tijd heb ik een gratis account, waardoor helaas het gros van mijn foto's niet zichtbaar is: sorry!