In perioada 8, 9, 10 Mai va avea loc la Centrul Crestin Betania din Oradea a treia editie a Festivalului de Drama si Pantomima din Romania. Sunteti bineveniti cu toti. Vrem ca in aceste seri sa aratam oamenilor un alt mod de inchinare. Pe langa echipele de pantomima ce vor veni din alte orase ale tarii vom avea si alti invitati speciali.

Cei care nu pot participa la acest festival dar ar dori sa se implice (chiar daca nu fizic) va rugam sa ne sustineti in rugaciunile voastre. Cuvantul lui Dumnezeu spune: “Mare putere are rugaciunea fierbinte a celui neprihanit.” In cadrul organizatorilor acestui festival exista si o echipa de tineri care mijlocesc inaintea lui Dumnezeu in ce priveste acest festival si nu numai. Dorim ca impreuna sa lucram la largirea imparatiei Lui Dumnezeu. Si tu poti sa fii parte la aceasta lucrare.

Cei care pot sa ne ajute si in domeniul financiar va rugam sa luati legatura cu Roby Katai - robertkatai@ierihon.net (liderul departamentului de Drama si Pantomima din cadrul bisericii Betania), sau cu Tibi Bulzan - tibi.bulzan@gmail.com (lider de tineret). Toti acesti bani vor merge in organizarea Festivalului "Ierihon - Zidurile au cazut".

Dumnezeu sa va binecuvinteze pentru lucrarea pe care o veti face, oricare ar fi ea.

 

P.s. - Site-ul oficial al Festivalului de DRAMA SI PANTOMIMA este www.ierihon.net