Dus, iedereen flink bezig met portfolio productions...

ik was zelf even helemaal de weg kwijt, waar moest ik beginnen, hoe zou ik het gaan vormgeven, wat zou ik erin plaatsen... je kent het wel...

Afijn, documenten zitten zoeken van wat er nou precies in zou moeten, zijn er nog specifieke eisen en tal van dingen, het ene was weer op Scolar te vinden, de andere kreeg ik door gestuurd van klasgenoten (waar halen ze dat nou weer vandaan?!) alles bij elkaar geraapt.

Nog weinig inspiratie, paar daagjes hier en daar wat dingen zitten maken, maar het werkte gewoon niet, te on over zichtelijk, ik begon maar ergens zonder werkelijk doel voor ogen.

Stuctureren, al die documenten met eisen bij elkaar geraapt en maar begonnen met een document te schrijven voor redesign, indeling van pagina's, cover, index, competentie lijst etc.

en Here we go hoor, alle opdrachten na gekeken wat er in moest en welke ik ga plaatsen, nu is het alleen nog materiaal van plaatjes tot teksten invoeren, Eindelijk, het begin..overzicht, het doel is in zicht.

Gaat veel werk inzitten... ja dat wel, maar opzich valt het ook wel weer mee zo, alles lekker af werken en afvinken, gaat helemaal goed komen.

 

Ik ga het allemaal lekker afwerken nou, ik zie jullie straks wel weer in de arena... and those who are about to die...salute you.

Gallo out.