Ik dacht laat ik eens maar iets schrijven op mijn iPernity. Hele week al niks te doen. Maar dat heb ik ook wel verdiend na vorige week. De deadline van de portfolio's kwam opeens wel heel erg dichtbij. Het werden dan ook lange dagen achter dat scherm.

Deze week probeer ik wat uit te rusten. Maar toch doe ik liever iets nuttigs. Voor school heb ik niets te doen. Met een beetje gamen en voetballen probeer ik de tijd te doden. Zo nu en dan probeer ik een website te ontwerpen, maar ik heb problemen om de context te bewerken met Dreamweaver. Dus dat schiet ook niet op.

Gelukkig is er deze week wat Europees voetbal op tv. Dan heb ik weer wat te doen. Er zitten mooie wedstrijden tussen. Donderdag is Dinamo Zagreb aan de beurt. Mijn lievelingsclub. Alle Ajax fans kennen deze club al door en door. Hier hoef ik dan ook niet zoveel over te vertellen.

Volgende week heb ik dan eindelijk weer lessen. Het verbaast me dat ik dit zeg. Maar de lessen zijn niet echt saai. Met uitzondering van Wiki dan. Ik ben benieuwd hoe de nieuwe vakken zijn en wat ik weer ga leren.