Zo ik wist niet dat je hier je blogs moest neerzetten, ik had een weblog aangemaakt-_- Ik zal dan ook even kopieren wat daar stond:

1.

Re-Design

 

Ik dacht laat ik maar eens beginnen met een weblog aanmaken, aangezien het voor school moet en ik nog geen weblog heb gemaakt.
Ik zal dan alles wat ik tot nu toe heb gemaakt(wat ik niet precies op datum weet) neerzetten.

Ik ben begonnen met de schetsen maken voor Re-Design. Ik heb inmiddels al aardig wat schetsen op papier gezet. ik heb zo'n 15 schetsen uitgewerpt in photoshop, daarnaast heb ik drie Colour-match opdrachten gemaakt, waarvan een op mijn ipernity staat, en een dvd cover.

Ik heb naast al deze dingen vandaag nog informatie opgezocht voor de groepspresentatie over samsung, hopelijk is het genoeg en hebben we er wat aan. Ik heb ook nog de rest van mijn schetsen uitgewerkt in photoshop, namelijk van het onderdeel 'Typografie' en 'Vorm en Structuur'.

Ik begin nu aan mijn LeaLea schema rond te laten gaan, hij is al voor de helft vol.

en ten tweede:

Ontwerpen

 

Vandaag maar weer eens bezig geweest met ontwerpen. Ik was bezig mijn LeaLea in te vullen, maar dat lukte niet echt. Ik kan in ee PDF bestand niet typen(zal wel aan mij liggen) ik probeer het later nog eens. verder ben ik bezig geweest een moodboard te ontwerpen, maar door gebrek aan inspiratie kwam ik nergens op, dus ben ik verder gegaan met de photoshop opdrachten afmaken, een weblog te schrijven en alsvast ideen opgeschreven voor een eigen logo ontwerp.