Maandag 13-10-2008

Maandag de 13e (vandaag ook uitkijken voor zwarte katten, gebroken spiegels en ladders?), bijkomen van het weekend.. Hm, volgens mij gaat het er om dat je in het weekend bijkomt.. In ieder geval meteen druk aan de slag gegaan met het onderzoeksrapport. Eigenlijk had ik gisteren op m'n vrije(!) zondag bijna alles al afgemaakt, maar een paar dingetjes kwamen nu toch nog bovendrijven.

Ik denk echter wel dat mijn onderzoek de gehele afstudeerperiode door zal lopen, vooral omdat het adviesrapport wat ik nog ga schrijven zo ontzettend veel te maken heeft met dit document. Ook de demo die geplanned staat voor de toekomst, zal ondersteuning geven aan beide rapporten. Zo kan ik straks één groot eindproduct opleveren, nice!

Alles is intussen gemaild naar mijn stagedocent, dus ik kan nu lekker verder met mijn advies. Ik zag er in het begin tegenop, want ik ben niet zo'n onderzoeker, maar ik moet toegeven dat ik het erg leuk vind om te doen. Misschien ook wel omdat ik het straks visueel kan ondersteunen. Achja, een positieve instelling helpt een hoop..