Vrijdag 19-09-2008

Vandaag alvast wat voorwerk gedaan voor mijn onderzoek. Ik weet nog niet precies welke kant het opgaat, maar dit kan in ieder geval geen kwaad. Ik ben er intussen achter dat IZI echt wel graag wat met video wil gaan doen, maar welke kant het op moet gaan is nog niet duidelijk. Wel liggen er wat ideeën op tafel en dit komt mede omdat ik hier nu aan het afstuderen ben. Ik hoop wel dat ik zo snel mogelijk feedback van mijn stagedocent krijg, want dan kan ik echt aan de slag!

Ook ben ik nog even met wat visitekaartjes beziggeweest, maar ik ben er achter dat je op ontzettend veel dingen moet letten. Kleur, lettertype, dpi etc.. Nee doe mij dan maar ontwerpwerk voor op het beeldscherm, what you see is what you get.. :)

Update:

M'n fiets is weer gemaakt, althans, de achterband is vervangen. Nou, met z'n tweeën en een hamer kom je een heel eind. Binnen een kwartier was de oude band er af en zat de nieuwe er op. Alleen is hier geen fietspomp, dus die neem ik maandag even mee. Vandaag nog één keer met de bus naar huis en maandag nog één keer naar t werk en dan: fietzn'