Vrijdag 12-09-2008

Gisteren had ik eigenlijk de laatste bus gemist omdat ik nog met die ontplofte achterband zat.. Gelukkig kon ik een fiets op mijn afstudeerplek lenen en heb ik de trein nog kunnen halen. 's Avonds meteen maar even een binnen en buitenband gekocht en die ga ik vanmiddag in de middag pauze maar eens op de fiets proberen te zetten. Mocht dit niet lukken in een halfuur, dan ga ik straks nog wel met de bus en komt het volgende week wel.

Ik ben al aardig ver met het plan van aanpak en er moeten nog wat dingetjes besproken worden met mijn stagebegeleider. Ik zal er voor zorgen dat het document in ieder geval voor woensdag verzonden is naar mijn stagedocent, zodat ik nog het een en ander kan wijzigen.

Verder heb ik nog even het een en ander aan een paar websites gedaan en vanmiddag gaan we na de lunch weer vrolijk verder met typen..

Update:

Toch nog weer verder gewerkt aan de buurtwebsite, want af is het nog niet. Met wat teksten plaatsen en bepalen waar alles komt te staan, zijn we er achter dat het nu toch wel bijna klaar is. Gelukkig komen mijn iconen meerdere keren op de site terug, want het is altijd leuk je eigen werk weer terug te zien.

Nu nog even de voortgangsrapportage typen en dan is het alweer bijna tijd om de regen in te gaan. Hopen dat de treinen nu eindelijk een keer op tijd rijden, want ik heb zin om lekker thuis te zitten met een lekker potje bami.. :)