Dinsdag 09-09-2008

Vandaag aan de slag met het plan van aanpak en als ik ergens een hekel aan heb, is dat het wel. Zelfs met een checklist er bij vind ik het moeilijk een opzet te maken. Langzaam maar zeker vordert het wel, maar dit zal ik nooit leuk gaan vinden. Ik zie er wel het nut van in en ik snap dat het heel belangrijk is, maar voor m'n plezier?, nee..

De goedkeuring voor de animatie van Droomwevers is via de mail binnen gekomen en mijn naam zal bij het filmpje vermeld worden. Erg cool dus! Er zal een DVD komen met alle filmpjes en in de aftiteling zal mijn naam dan ook staan.

---

Dag Thijs,

Ik ben zeer tevreden met je filmpje. Je filmpje is kleurrijk, grappig, origineel en beweegt ook lekker. De speciale effecten zijn ook gaaf. Die is precies wat we nodig hebben voor het Droomwevers project. Proficiat!

---

Na het vele typen ga ik nog even aan de slag met de iconen voor de buurtwebsite. Het blijft een beetje aanpassen van kleuren, lijntjes en vlakjes, maar het is leuk om te doen en een hele dag typen trek ik echt niet. Is ook niet verstandig, want afwisseling in het werk is echt belangrijk.