Donderdag 04-09-2008

Ik heb net even de opdrachtomschrijving uitgebreid en gemaild naar mijn stagedocent. Deze moet in ieder geval goedgekeurd worden voor maandag 08-09-2008. Als ik hier een go voor heb, ga ik meteen verder met het plan van aanpak.

Vandaag zal ik de laatste hand leggen aan de animatie voor Droomwevers. Samen met m'n begeleider John, zal ik er even kritisch naar kijken. Ik op dit moment in ieder geval al tevreden over het eindresultaat.

Ook ga ik aan de slag met een brochure van een Grand Café. Hier moet het een en ander aan gewijzigd worden, dus daar ga ik meteen maar even mee aan de slag!

Update

De animatie van Droomwevers is klaar en is opgestuurd naar de opdrachtgever. Nu nog wachten op goedkeuring en dan zien we wel weer verder. Naar mijn idee is het leuk genoeg voor de doelgroep: Kinderen.

Verder is de brochure (of liever, folder) aangepast en op weg voor goedkeuring. We krijgen vanzelf weer te horen of er iets wel of niet goed aan is. Nu nog even aan de slag met een nieuw project; een website in Flash die anders moet worden dan de grote meerderheid. Uitdagend!