Ik zal vanaf nu niet meer zoveel posten, omdat we eigenlijk niet meer doen dan een beetje aan het stageverslag werken en wat kleine opdrachten voor de website maken.

Afgelopen week zijn we naar Vaals geweest. We hadden een creatieve avond met DSM en het onderwerp was Formule 1 en vooral de Pitstop. Omdat het bedrijf op dat moment even een Pitstop nam, om alles even te evalueren, vonden ze het leuk om het creatief aan te pakken.

Samen met Dennis hebben we de bus naar Vaals gereden en met het team de spullen uitgepakt en klaargezet. Het is een erg mooie lokatie in een kasteel, dus de sfeer was eigenlijk meteen al goed.

Ik mocht voor het eerst helemaal alleen een groep van 10 personen begeleiden, dus dat was best spannend. Alles is goed verlopen en na een korte uitleg en brainstorm ging iedereen eten. Na het eten werd er geschilderd; Het verleden, het heden en de toekomst. Allemaal natuurlijk in teken van de Formule 1 en welke connectie er was met het bedrijf.

De eindresultaten waren erg leuk en iedereen heeft een leuke avond gehad. Het rijden met de bus was alleen wat minder, omdat het erg regende en waaide en omdat de snelwegen overal waren afgezet. We reden om 23.00 uur in Vaals weg en waren om 02.00 uur thuis.

Het was een leuke dag en een boeiend evenement. Ook waarschijnlijk een van de laatste evenementen die we mee hebben (mogen) maken.