01 en 02-11-07

Het was een lange vermoeiende dag, maar wat was het leuk en gezellig! We waren met een groot team en alles sloot naadloos op elkaar aan. Iedereen, van trainers tot stagiaires, had het enorm naar zijn zin. De mensen van de SIOD waren dan ook erg te spreken over de uitvoering van alles.

Zoals ik eerder had gepost waren we 's ochtends al vroeg in Alphen aan de Rijn en we parkeerden bij de ingang van Archeon. Dit was een erg leuke en goede lokatie voor het event, omdat er veel verschillende grote en kleine ruimtes zijn om iedereen te kunnen huisvesten. Dit kwam ook goed uit, omdat je de mensen naar een andere zaal kon sturen om zo weer bepaalde dingen op te bouwen. Als ze dan weer terug kwamen in de grote zaal, was alles klaargezet zonder dat iemand er hinder van ondervond.

Het menukaartontwerpen was goed gelukt, iedereen werkte goed mee en de resultaten zijn erg leuk geworden. Samen met twee mensen heb ik een Bourgondische stijl gemaakt en samen met de aankleding van de tafel, is het erg leuk geworden. Zo is het eindresultaat geworden:

Voor- en binnenkant:

 Achterkant:

 

Uiteindelijk hebben we met z'n allen opgeruimd en waren we rond 01.30 thuis. Moe, maar voldaan, een erge leuke dag met heel veel indrukken en leuke mensen. Ik hoop dit ook vaker mee te maken, want op deze manier leer je het bedrijf en de mensen heel goed kennen.