02-10-07

Het is gisteren allemaal goed verlopen, het was een lange dag, maar erg leuk. We gingen om 14.30 op weg naar Rotterdam, naar de Van Nelle Fabriek. Eerst gingen we daar helpen met het neerzetten van alle spullen, om vervolgens wat te gaan etenen rond te kijken. Toen de grote groep werknemers van Farm Frites te horen kreeg wat de opdracht was, werd iedereen naar een plek geleid.

De groep die wij moesten begeleiden had vrij snel door hoe een moodboard in elkaar zit. Na wat uitleg en wat vragen, kon iedereen voor zichzelf plaatjes en woorden gaan zoeken. De groep van 9 mensen werd daarna onderverdeeld in drie subgroepen van 3 en de ene groep ging wat sneller aan de slag dan de andere. Naarmate de tijd voorbij ging, was iedereen goed bezig. De resultaten zijn leuk geworden.

Om 21.30 was het afgelopen en gingen we bezig met opruimen, rond 0.00 waren we weer terug in Arnhem. Het was zeker leuk om een keer mee te maken, omdat je op deze manier beter een beeld krijgt van het bedrijf waar je werkt.