Donderdag 20-11-2008

Vertraaaaaaaaging.. Alweer, en veel ook. Het wordt tijd dat ik weer van die papiertjes ga halen bij een NS loket, kijken of ik nog wat geld kan terugkrijgen. Het is nu standaard elke dag en waarschijnlijk wordt het alleen maar meer met dit stormachtige natte weer.

De demo staat goed op papier, morgen nog even overleggen met een programmeur en dan kunnen we aan de slag. Maandag gaan we proefdraaien en kijken of we een plattegrond kunnen uittekenen. Dan zal meteen duidelijk worden hoe dit in de toekomst hergebruikt kan worden. Misschien meteen wel handig om hier te plaatsen wat het ongeveer wordt:

Wie is IZI, de video manier. In een Flashmovie op de pagina "Over ons" staan de werknemers al enigszins zichtbaar op de achtergrond (video, looped) en wanneer je iemand aanklikt, worden de andere personen wazig en loopt de gekozen persoon naar voren en zie je persoonlijke gegevens (die nu eigenlijk ook op de website staan). De persoon beweegt op een natuurlijke manier en stapt weer naar achteren als je op een andere werknemer klikt of na verloop van tijd als er niks gebeurd. Elke persoon heeft verder nog iets typerends, en deze "actie" worden willekeurig uitgevoerd.