Maandag 03-11-2008

Vandaag geen afstudeerstage, maar een tandartsbezoek met spoed. Wel heftig als je er ineens achterkomt dat er van meerdere tanden stukken glazuur zijn gebroken, brrr. Omdat het een spoedafspraak was, had hij niet heel veel tijd voor me, maar wel genoeg om even flink wat te schuren en vijlen, want ik proef nog steeds bloed.

Het lastige is dat mijn tandarts in Eerbeek en mijn stagebedrijf in Utrecht zit en ik vandaag een afspraak om 12u had. Dat betekent dat het 's ochtends niet handig is naar stage te gaan en ik 's middags op z'n vroegst pas tussen 15.30 en 16.00 op stage kan zijn (wat dus ook niet meer de moeite waard is). Wel ben ik vanmiddag nog even met mijn adviesrapport beziggeweest en ik hoop dat er nog wat enquêtes op het werk zijn binnengekomen. Mocht dit niet het geval zijn, dan ga ik daar niet langer meer op wachten. Morgen zie ik dus hoeveel het er zijn en probeer ik mijn advies af te ronden.

Woensdag heb ik weer om 12u een afspraak en dan gaat de tandarts helemaal los. Laten we het houden op een grote verbouwing met veel stucwerk en het nodige boren :) Ik heb er nu al zin in, NOT. Tevens loop ik tegen een griepje aan te hikken, hopen dat het weg gaat, anders zit ik daar deze week straks ook nog mee.