De opdracht was om 3 Immersive Spaces te zoeken en te vertellen waarom, dus bij deze:Dit zijn dames en heren Larpers. Deze spelen in niet online of op de computer met zwaarden, schilden en harnassen. Maar in de echte wereld. Het is een Immersive Space omdat men letterlijk de wereld zelf is. Jou acties hebben een gevolg voor de wereld om je heen. Interactie is het sleutelwoord bij Larpen.
Tijdens het Larpen zijn er verschillende groepen die een bepaalde opdracht hebben. En doormiddel van de attributen die hun karakter heeft kunnen ze hun team tot de overwinning leiden. Of niet natuurlijk.Shorky

Shorky, nee het is geen enge ziekte. Het is een spel wat met speelt in Antwerpen waar verschillende teams de strijd tegen elkaar aangaan om een geheimzinnig dossier op te lossen. Het is de bedoeling dat je een detective speelt onder de leiding van detective Shorky uiteraard. Waar de interactie zit lijkt me vrij duidelijk.

Fable 2

Fable 2 is een spel waar alles draait om interactie. Het spel, de NPCs(non playing characters), de omgeving, je uiterlijk en je reactiemogelijkheden reageren allemaal op jou acties. Als mensen blij zijn om je te zien zullen ze om heen gaan staan en je aanmoedigen zoals hierboven. Zijn mensen echter bang van je omdat je het slechte pad hebt gekozen dan zullen ze maken dat ze wegkomen voor je. Ben je goed, ben je slecht, ben je iets ertussenin? Het is allemaal jou keuze. Jou held kan worden zoals jij hem wilt hebben.