Si et vas perdre la primera edició d'Esperanto en Marxa en la que vam recòrrer els paisatges de Montserrat, ara tens una nova oportunitat d'endinsar-te per primer cop en el món de l'esperanto. Aquesta vegada passejarem pels camins de Subirats, tot deixant-nos portar per les rutes vitivinícoles que voregen Lavern i Sant Pau d'Ordal.

Durant el recorregut distribuirem material d'esperanto per a conèixer el seu funcionament i us donarem les claus per construir les vostres primeres frases. També durant l'excursió, farem una visita al Museu d'Esperanto de Subirats, un espai únic i el més important del sud d'Europa dins la seva especialitat.

La cita és el proper

diumenge 20 de març 2011 a l'estació de tren de Lavern.

Hora: 09:00 h.

El cost per participant serà de 5 €,

que inclourà tant el material d'esperanto com la visita al museu. Es proposa que cadascú porti els àpats que pugui necessitar i, si algú ho desitja, es podran fer compres a Lavern o Sant Pau.

De la mateixa manera, la gent que vulgui mantenir contacte amb la llengua internacional després de l'activitat, podrà gaudir d'una tutoria virtual per internet.

Aquesta sortida comptarà, a més, amb el recolzament de l'Associació Catalana d'Esperanto i el Patronat de Turisme de Subirats

Si esteu interessats, podeu avisar de la vostra participació i obtenir més informació escibint a l'adreça: k.berga@gmail.com

Si us animeu a darrera hora, podeu trucar al 66 45 17 17 3 perque us tinguem en compte

Si veniu en tren podeu consultar els horaris de Rodalies