1 P. Diddy
2 Martha Stewart
·
1 P. Diddy
pdiddy
Hij presenteerd zich als een professional, zeker en duidelijk. Hij draagt de meest dure pakken om zichzelf als zakenman te laten zien. Hij beheerd en controleerd de meeste zken van zijn business en zijn reputatie laat dat ook zien. Hij doet zich voor als een succesvol zakenman die net zon liefde voor zijn business heeft als voor zijn hobbies en feesten.
Doordat hij zich kleed als zakenman draagt dit bij aan wat hij wil uitstralen, een zelf gemaakt man, door hard werk en talent is hij waar hij is en niks anders. Hij is dankbaar voor andere maar laat mensen niet vergeten dat hij de motor achter zijn bekendheid en success is.

Hij uit zich, onderandere via zijn website met een liveblog en in het openbaar op feesten als iemand die verwacht van mensen dat ze zich compleet geven voor hun droom. De enige manier om ergens te komen is om alles te doen wat nodig is om daar te komen, en je niet te schamen voor wat je moet doen om er te komen.
Zijn profesionele manier van kleden geeft hem een zelfde soort uitstraling. Hij kleed zich soms ook als zijn fans, brede broeken, grote shirts, baseballcaps en sneakers, dit om ook nog te laten zien dat hij ook weet wanneer hij moet relaxen. Hij kan tussen deze twee imago’s wisselen zonder dat zijn fans het een probleem vinden. Dit zorgt ervoor dat hij het gemixte imago van zakenman en partganger kan houden zonder problemen.2 Martha Stewart
rmarthas
Ze presenteerd zich als iemand zoals alle huisvrouwen, zij weet alle problemen en haar doelgroep kan zich makkelijk met haar idetificeren. Ze is betrouwbaar en weet veel van haar zaken. Het feit dat ze zo succesvol is gebruikt ze ook om een imago te creeeren dat laat zien dat vrouwen ook succesvol in de zaken kunnen zijn. Ze draagt kleding met een jong uiterlijk, van de nieuwste mode maar nooit te extravagant. Vele van haar fans zijn immer niet de meest rijke mensen maar simpele huisvrouwen die haar shows via tv en internet volgen.

Ze wil een vertrouwd en succesvole uitstraling hebben, de nieuwste kleding geeft aan dat ze weet waar het om draait en wat hip or not is in deze wereld. Door het toch simple te houden blijft ze benaderbaar en blijft haar doelgroep trouw, want ze lijkt niet een onbereikbare celebrity.
Ze uit zich als een betrouwbaar persoon die veel verstand heeft van haar werk en de mensen die haar leven volgen. Ze snap wat mensen zoeken en willen binnen haar expertise. Een huisvrouw zijn is net zo belangrijk en mensen voelen dat zij dit ook laat zien. Succesvol, rijk en bekend, ze is iets wat vele Amerikanen willen zijn.
Haar zelfverzekerde uitstraling en modieuse kleding dragen haar concept uit naar de wereld. Het is duidelijk als je haar ziet dat ze succesvol en bekend is.