We hebben de website laten zien aan de docent, helaas was het nog niet goed. De gezelligheid miste nog, wat je wel op de Douwe Egberts website ziet. Er moest een andere kleur aan te pas komen wat gezelliger leek, omdat het nu nog een beetje een 'graf stemming' had. Ook konder er meer plaatjes op de website, waardoor het ook daadwerkelijk gezelliger zou lijken.

We hebben er dus voor gekozen om een rood achtergrond te gebruiken. Het zag er toen al een stuk gezelliger uit. Ook hebben we wat plaatjes eraan toegevoegd. Op de voorpagina hebben we gekozen voor een lachend iemand, om vooral gezelligheid uit te stralen. Op de info pagina (die ik gemaakt heb) staan een aantal plaatjes waar het bier van Douwe Egberts van wordt gemaakt.

De menu balk is goud gekleurd. Dit hebben we gedaan omdat het logo ook voor een groot deel goud gekleurd is. De tekst is gewoon duidelijk en fris. Het lettertype van: 'Douwe Egberts Malt', wat onderin de website staat, is ongeveer hetzelfde lettertype als het originele van Douwe Egberts.