Nu mijn Pecha-Kucha goedgekeurd is, ben ik bezig geweest met het maken van mijn brochure. Het was opzich redelijk lastig om iets te verzinnen wat me echt wat leek. Ik had ondertussen nog wat problemen met mijn photoshop. Hij wou helaas geen bestanden meer opslaan in PSD, en hij deze bestanden ook niet meer openen (balen want ik had net wat creatief gemaakt). Na een tijdje zoeken is het probleem dan voor een deel verholpen. Ik kan ze wel weer opslaan in PSD, maar mijn PSD bestanden van voor het probleem kan ik niet meer openen.

Maargoed, verder met mijn brochure. Ik heb voor het a4 formaat gekozen. Ik dacht er nog wel over na om het anders te doen, maar ook vanwege mijn belangrijkste merkwaarde (rust) heb ik het gewoon simpel gehouden.

Ook in mijn brochure heb ik weer voor de kleur groen gekozen, net als bij mijn logo. Dit om weer rust uit te stralen. Ik blijf ook bij die ene kleur. Je kunt ook zien dat ik 2 tegenovergestelde gradients heb gebruikt op de achtergrond. Dit heb ik gedaan om mijn merkwaarde 'eigenwijs' uit te beelden.Ik wou deze merkwaarde niet te veel laten opvallen omdat het ook niet een belangrijk eigenschap van mij is. Daarom heb ik er dus voor gekozen om dit alleen in mijn achtergrond terug te laten komen.

Nog even 'de puntjes op de i zetten' en mijn spullen op CD-Roms zetten, want donderdag moet alles ingeleverd worden.

Dus: 'Werk aan de winkel!'