Voor het vak ReDesign moesten we een eigen merk maak. Ik heb verschillende eigenschappen die kenmerkend zijn voor mij geprobeert te verwerken in het logo. Hier langs zie je hoe het ruit is gaan zien. aan de eigenschappen kwam ik via de personal DNA test en via de LeaLea-methode. Hieruit kwam dat ik doelgericht ben, dat ik goed kan focussen op bepaalde dingen en dat ik spontaan ben. Er kwamen een aantal andere dingen in voor maar die waren niet zo van belang, zoals rommelig.
De twee pijlen die goed te zien zijn in de afbeelding geven progressie aan die ik vaak wil boeken. Ik wil veel bereiken daarom die pijlen. Dit aspect komt ook gelijk terug in de naam van het merk; Progressieve. De ster die je links ziet staan is erbij gezet puur om de sfeer aan te tonen.
Dan komen we aan de tweede gedeelte van de naam. Ik heb daarvoor Beat gekozen, omdat je dat kunt linken naar drummen. Uit de LeaLea-methode kwam uit dat ik muzikaal ben. In mijn vrije tijd besteeds ik daar erg veel tijd in dus heb ik dit ook toegevoeg aan de naam. Daarom dat het tweede gedeelte van de naam beat is. Al deze termen heb ik geprobeerd bij elkaar te voegen en is tot dit resultaat gekomen.
Eerst had ik nog bij geluidsgolven bij de pijlen gezet die de beat uitbeelden. Dat heb ik weer weggehaald omdat het anders meer op een telefooncentrale ging lijken.


Vervolgens heb ik een aantal effecten hierop toegevoegd zodat het een mooi geheel is.