My personalDNA Report
You're a concerned creator.

Op veel punten ben ik het eens met de testuitslag. Maar anderzijds kom ik voor mijn gevoel n.a.v. de test veel beter uit dan dat ik werkelijk over mezelf denk. En toch heb ik de test eerlijk ingevuld. Zo'n test is er om bepaalde sterke karakteristieke eigenschappen van iemand aan te tonen. Het geeft niet de "totale" persoon weer. Gelukkig maar. Als er niets meer te ontdekken viel aan mezelf of anderen is het leven wel erg blanco en saai.

Tips zijn altijd welkom.

I'm Concerned according to www.personaldna.com

If I want to be different:

* I would have to let my caring nature allow me to put more trust in people in general—I can have more faith in them without losing my valuable skepticism.

I am a Creator according to www.personaldna.com

If I want to be different:

* I'd have to appreciate the earthy, practical elements of things-there is beauty in form as well.

* While I'm good at thinking abstractly, focussing on details a bit more may help me discover things about the world.

Testjes kunnen grappig zijn. Er zijn tegenwoordig overal wel testen voor, je moet het ook niet gaan overdrijven denk ik soms. Ik ben perfectionistisch, dat houd voor mij in dat ik altijd dingen van mezelf probeer te verbeteren. Ik kan het niet laten rusten. Iets is nooit werkelijk "af" in mijn ogen. Afijn, de vier eigenschappen die ik gekozen heb voor de black box zijn: femininity, agency, attention to style en openness. Na wat gekriebel met de pen, wat ik nogal veel doe, (en met kriebelen bedoel ik bolletjes en strepen maken etc.) ben ik overgegaan tot het echte "blokwerk".

Ik moet daarbij eerlijk bekennen dat ik op donderdag 11 september maar één eigenschap had geschetst. Vandaag was de rest aan de beurt. Op een gegeven moment kwam ik er achter dat het allemaal wel erg symetrisch werd, het leek wel op origami! Een korte pauze inlassen hielp een beetje.

Check mijn Black box items.