Deze week (4 t/m 8 oktober) ben ik druk bezig geweest met schetsen maken voor oefening 2.2 uit de studiehandleiding: Visualisatie persoonlijkheidstest. Ik was al in de 1e week van de opleiding begonnen met de black boxes oefening, maar ik was daar niet geheel tevreden over. Ik had ook te weinig schetsen gemaakt en vond het beter even helemaal overnieuw te beginnen. Ik ben zaterdag, zondag, maandag en woendag bezig geweest met de oefeningen: Black Boxes, Typografie en deels met Vorm en Structuur.

Ik heb de volgende 4 eigenschappen uitgekozen: Openness, Functional/Aesthetic, Agency en Spontainity. Deze 4 eigenschappen spraken mij het meest aan van de 13 waar je uit kon kiezen. Openness, Functional en Agency zijn eigenschappen waar ik in de test er hoog op scoorde en ik herken deze eigenschappen ook in me. Als 4e eigenschap heb ik Spontainity gekozen, dit omdat mensen in mijn omgeving vaak zeggen dat ik spontaan ben. Toch apart dat ik tegen de verwachting in daar minder hoog op scoorde dan de andere 3 gekozen eigenschappen.

Ik heb de schetsen nu ook hier op Ipernity gezet en zodra ik klaar ben met de oefening Vorm en structuur, ga ik alles verwerken in photoshop. Ik wil dit aankomende weekend en in de herfstvakantie veel tijd besteden aan het oefenen met photoshop, omdat ik daar nog bijna geen weet van heb dan de lessen die we tot nu toe daar over hebben gehad. Dus mijn mooie uitwerkingen moeten nog volgen. Tot volgende week!