Na de les van afgelopen donderdag (13-11-08) ben ik de afgelopen dagen veel bezig geweest met het oefenen in photoshop. Ook heb ik mijn eerste sheets voor de Pecha-Kucha gemaakt en heb ik een logo-ontwerp gemaakt (schetsen en uitwerkingen in photoshop) voor het Merk-IK. Doordat ik simpelweg nog niet geraffineerd ben met het werken in photoshop, gaat het allemaal niet zo voorspoedig als ik had gehoopt.

Ik heb nog enkele oefeningen gedaan die op scholar en op www.psdtop.com staan. Echt een aanrader deze site! Er staan veel mooie uitwerkingen in photoshop op waar je zowel als beginnende en als gevorderde photoshopper heel veel aan hebt. Doordat ik steeds meer leer van het photoshoppen en het ook steeds leuker begin te vinden, hoop ik dat ik de 20 slides voor de pecha-kucha presentatie gauw af ga krijgen.

Enkele uitwerkingen van de 'photoshoplessen' die ik heb gedaan heb ik geplaats in het album 'photoshop oefeningen'. Ook heb ik de schetsen van mijn logo-ontwerp geplaats in het album 'schetsen' en heb ik 6 uitwerkingen in photoshop van mijn logo geplaatst in het album 'Logo Merk-IK' De definitieve keus voor mijn logo moet ik nog maken. Dit doe ik aan de hand van feedback van anderen en uiteraard van mijn eigen gevoel over het logo. Wordt vervolgd! Ik ga gauw weer verder, want die 20 sheets komen niet vanzelf af...