Weer naar school... Na een zeer gezellige introductieweek mag ik weer naar school. Da's ff wennen aangezien ik een half jaar niet meer naar school ben geweest.

De eerste opdracht die we kregen was het maken van de test op www.personaldna.com. Dat had nog heel wat voeten in de aarde omdat ik mijn flashplayer niet aan de gang kreeg. Na veel pogingen deed hij het wel en kon ik de test maken. Daar kwam uit dat ik een Generous Dreamer ben. Ik scoorde redelijk tot hoog op Empathy, Agency, Masculinity, Feminity, Spontaneity en Aesthetic/Functional. Eigenschappen waar ik minder op scoorde waren: Confidence, Openness, Extroversion, Trust in Others, Attention to Style, Authoritarianism en Earthy/Imaginative. Aan de hand van de test moesten we in photoshop de opdracht Blackbox maken. De grootste beperking en tevens de grootste uitdaging was dat we alleen maar zwarte blokken mochten gebruiken. Ik heb niet alleen gekozen voor eigenschappen waar ik hoog op scoorde maar ook een aantal waar ik juist minder op scoorde. Uiteindelijk heb ik er een aantal mooie resultaten mee behaald.

Het was overigens de eerste keer dat ik met photoshop heb gewerkt. Tot nu toe vind ik het een lastig programma, mede doordat het boek wat we gebruiken (Photoshop CS3 - de basis) gebruik maakt van een Nederlandstalige versie. Ik kan nog niet echt overweg met photoshop maar ik hoop dat ik er gaandeweg handiger in wordt.