Door de WIKI-opdracht en het maken van het magazine was die andere opdracht voor redesign een beetje in de verdrukking geraakt, namelijk het herontwerpen van de website van adidas. Toen we voor feedback moesten komen, konden we nog niet veel laten zien helaas. We kregen de opdracht te schetsen en na een uur moesten we weer terugkomen om te laten zien wat we geschetst hadden.

Ikzelf had twee schetsen gemaakt en die werden uiteindelijk als basis gebruikt voor het herontwerp. We moesten nog wel overleggen over de inhoud maar het basisidee was er. Samen met de ideeën van Chiel konden we aan de slag. We hebben vervolgens overlegd, de taken verdeeld en vrijdag zouden we afspreken op school om concreet aan de slag te gaan.

Vrijdag: Ilse en Sander hadden de vorige avond een stuk meer gedaan (lees: ik niks, zij wel) dus ze kwamen al met een aantal ideeën en ontwerpen. Ikzelf had nog niets maar voor mij was het belangrijkste dat ik een goalnet, een voetbal en een voetballer zou vinden. Na een klein uur zoeken had ik alledrie. Tenminste, van het net had ik één vakje dus ik heb van dat ene vakje een heel net moeten bouwen. Dat kostte behoorlijk wat tijd. De voetballer was makkelijk en de voetbal zelf ook.

Waar ik vervolgens wel moeite mee had, was het maken van een gat in het net waar de bal doorheen kwam. Met liquify kom je een heel eind maar het bleef lastig. Toch geprobeerd en ik ben niet geheel ontevreden met het resultaat. Zien wat volgende week ons nog brengt.