Heel stom, week drie vergeten te plaatsen. Maar hier dan alsnog. In week drie zijn we druk bezig geweest met het analyseren van het wereldmerk. Sander had Nike voor het grootste deel al af en Ilse en ik deden adidas. Tegen het eind van de week hadden we alle losse stukken tekst bij elkaar en foto's verzameld waardoor we alles konden samenvoegen tot één verslag.

Met mijn (eeste opzet) pecha-kucha ben ik naar de leerkracht gegaan voor feedback. Deze opzet had ik gemaakt naar aanleiding van een mindmap die ik had gemaakt en een aantal moodboards. In principe was ik dus nog niet helemaal klaar maar Chiel was tot mijn verbazing enthousiast. "Niets meer aan doen." zei hij. De pecha-kucha was dus sneller klaar dan ik had verwacht.

Ik heb later nog een keer naar mijn pecha-kucha gekeken en geluisterd en helemaal tevreden was ik nog niet. Nadat ik bij een andere leerkracht had aangeklopt voor feedback, was ik ronduit in de war. Wat te doen? Aan de ene kant vond ik mijn pecha-kucha maar kaal zonder beeldmateriaal maar aan de andere kant paste dit veel beter bij het idee "simpel". Uiteindelijk heb ik er nog één afbeelding in gestopt en toen was mijn pecha-kucha klaar.