Voor mijn pecha-kucha heb ik een achtergrond gebruikt met roodtinten. Rood is een warme kleur en omdat mensen mij omschrijven als een warme persoonlijkheid, vond ik dat er mooi bij passen. Daarbij is rood één van mijn lievelingskleuren. Verder heb ik in mijn pecha-kucha een sierlijk lettertype gebruikt. Dit sierlijke lettertype zou je kunnen omschrijven als lief en warm, maar ook als bijvoorbeeld chique en glamorous. Als feedback op de presentatie van mijn pecha-kucha kreeg ik te horen dat men mij in zou huren voor een (exclusief) make-up merk of parfum. Glamorous en chique dus.

Nou ben ik zelf gek op de roddels en verhalen uit de showbizzwereld en omdat ik bij de feedback van mijn presentatie te horen had gekregen dat men mij, afgaande op mijn pecha-kucha, in zou huren voor een (exclusief) make-up merk of parfun, leek het mij leuk om een glamourmagazine te maken met mezelf in de hoofdrol. Ik wilde een beetje classy showbizzmagazine maken met mezelf op de cover en een interview met mezelf. Ik heb mezelf vervolgens in een galajurk gehesen en mijn vriend heeft foto's van me gemaakt. Die foto's heb ik nog een beetje bewerkt met photoshop en dat was de basis voor mijn magazine. De rest eromheen moest mijn formule ondersteunen.

Ik heb dus advertenties uitgekozen die bij de formule passen: denk aan Chanel, Dior, Yves Saint Laurent en dergelijke. Allemaal luxe en exclusieve merken. De artikelen die verder zogenaamd in mijn tijdschrift zouden komen, heb ik "gejat" uit andere glamour- en showbizzmagazines. Uiteraard heb ik daarbij goed gekeken naar de "exclusiviteit" van de verhalen en dergelijke. Het mocht niet te gewoontjes worden natuurlijk.

Uiteindelijk heb ik een tijdschrift gemaakt die een kant van mij neerzet die maar weinigen kennen. Ik zie er in het dagelijks leven niet zo glamorous uit en aan make-up heb ik een hekel. Desondanks ben ik gek op glitter en glamour en dat komt tot uiting tijdens de danslessen bijvoorbeeld. Voor de lessen zorg ik er altijd voor dat ik er tip top uitzie, met make-up, parfum en glimmende sieraden.

In de tussentijd heb ik overigens ook een logo ontworpen. Dat logo heb ik verwerkt als titel van mijn tijdschrift.

Uiteraard is er aan mijn cover, de inhoudsopgave en het interview veel veranderd in de loop van de tijd. Iedere keer dat ik feedback kreeg van de docent, moest ik wel iets veranderen. De feedback heb ik iedere keer opgepikt en verwerkt in een volgende versie.