Deze week was alweer een stuk drukker. Met mijn merk-ik tijdschrift ben ik enthousiast aan de slag gegaan en met hulp van een vriend gaat het werken met photoshop steeds beter. Iedere keer als ik wat wil met dat programma, probeer ik het eerst zelf en als het niet lukt, vraag ik het aan hem. Hij is webdesigner dus hij weet precies hoe hij met CS3 moet werken.

Verder heb ik deze week op een site (www.emmaalvarez.com) gratis brushtools gevonden: echt precies waar ik naar op zoek was dus daar was ik dan ook erg blj mee. Helpt me erg met het maken van mijn tijdschrift.

Met de voorkant van mijn tijdschrift kom ik al een heel eind. De opzet van die voorkant heb ik in principe al, het is nu voornamelijk een kwestie van details bewerken. Daar ga ik net zolang mee door tot ik helemaal tevreden ben. Verder moet ik dan nog de inhoudsopgave maken, reclame zoeken die bij mijn formule past en een artikel maken (of in ieder geval titel, tussenkopjes en foto's). Heb wat dat betreft dus nog genoeg te doen.

Tot slot hebben we besloten de website van adidas te redesignen. Dat merk hebben we per slot van rekening ook geanalyseerd dus het zou zonde zijn om daar niets meer mee te doen. Daarbij heeft adidas in onze ogen een chaotische website (veel flash, maakt het onoverzichtelijk) dus daar kunnen we best aan sleutelen. We hebben er echter nog niet veel aan gedaan dus na de vakantie moeten we keihard aan de slag. We hebben behalve redesign uiteraard ook nog wiki dus het wordt een drukke tijd.