Ik heb veel aan mijn brochure gewerkt. Ik heb op ipernity gekeken voor voorbeelden en heb daardoor bekeken wat ik op mijn eigen brochure wilde zetten. Vervolgens ging ik die vragen beantwoorden en toen moest ik ook weten wat mijn merk eigenlijk deed. Aangezien ik veel van tekenen hou besloot ik een bureau te verzinnen waarbij ik illustraties maak voor boeken of uitnodigingen noem maar op...Ik heb ook nagedacht over hoe de brochure zelf eruit moet gaan zien en heb thuis al een soort van prototype gemaakt.

Ik heb alsnog feedback gekregen op mijn presentatie van mijn pecha kucha. Het bleek dat mijn logo nog niet goed was, zoals verwacht dat mijn presentatie niet echt goed ging en dat een aantal blackboxen te letterlijk waren. Maar ik wist van mezelf al dat deze blackboxen niet helemaal goed waren. Nadat ik deze feedback had gekregen, ging ik mijn logo weer helemaal veranderen. Eindelijk ben ik dan uitgekomen bij het logo dat wel bij mijn eigen merk past.

We hebben in ons groepje gekeken naar de indeling van onze site, naar de inhoud en hoe het eruit gaat zien. We hebben de taken verdeeld en gaan nu allemaal een deel van de site ontwerpen.