Er is steeds meer geweld op straat. Er word ambulancepersoneel in elkaar geslagen en er worden mensen doodgemaakt voor niets, zinloos geweld. Dat moet aangepakt worden. Er zijn in de grote steden best wel wat camera's actief op straat, maar veel is dat niet. Daarom ben ik gekomen met mijn eigen merk: STREET VISION.

Waarom street vision? Street vision is eigenlijk een zinspeling. street is straat, dat weet iedereen. vision, visie, is jouw kijk ergens op. Als je dat samenvoegt krijg je: de kijk op de straat. Ook is die naam heel toepasselijk, want het logo is zoals je kunt zien bij de afbeeldingen, SV. Dat betekent street vision, maar ook zijn het de voorletters van mijn naam. Streetvision is de verzamelnaam voor nieuwe camera's die overal in grote steden opgehangen moeten worden, om een oog te houden op de straat. Dat kan enorm helpen in de strijd tegen het geweld op straat. Mensen zullen eerder afschrikken om ambulancepersoneel lastig te vallen en ze kunnen via de camera's geindentificeerd worden.

Persoonlijk-merk-model:

1. merkvisie: Door het toenemend geweld op straat, zal StreetVision een goede plek op de markt kunnen veroveren, als de camera's eenmaal goed inbeburgerd zijn in de markt, en ze functioneren goed, dan kan het afzetgebied wellicht verlegt worden naar het buitenland.

2. Merkmissie: Work together against violence.

3. Merkwaarden: Technische functionaliteit, prestaties, innovatie, degelijk

4. Merkpersoonlijkheid: Degelijk materiaal, gericht op prestatie, sterke duidelijke beelden.

5. Merkbelofte: Street vision, Keep an eye on the street!

6. Merkconcept: Oerdegelijk, scherpe beelden, sterke waardering