Wat is Wuhazzit??
Wuhazzit? Is een merk dat zich richt op jonge, spontane, vrolijke mensen. Het is een funky merk met veel vrolijke fluorachtige kleuren. Het is een merk dat heel sociaal overkomt op mensen. Het is een uni-sex merk, dus voor mannen en voor vrouwen. Wahazzit? moet een speciale feeling overbrengen. Het is ook een uniek merk, zo kan je meteen zien wie er wat van dit merk draagt, eet of luistert. Wuhazzit? Word geïntroduceerd als kledinglijn maar word ook een soort “tag” op bestaande spullen, etenswaren en muziek. Het moet een soort groepsgevoel creëren, een soort “community”. Als iets hip, trendy, jeugdig is staat er Wuhazzit? op.

Merkvisie: Een heel simpel concept. Introduceer het merk, maak veel reclame, laat de jeugd weten wat het merk precies inhoud en dan zal het merk vanzelf groeien. Als mensen horen van het sociale concept wat er achter het merk zit, vormt er zich een groep jeugdigen die dit merk zal gaan dragen. De klant maakt al eigenlijk reclame, en zo groeit het merk.

Wat ik wil is dat binnen 5 jaar een er een Wuhazzit? store is in elke grote stad. Dat iedereen met merchandise van Wuhazzit? loopt en dat het internationaal bekent is.

Merkmissie:
Wuhazzit? Because I have it allready.

Merkwaarden:
Sociaal, Jeugdig, Funky, Creatief

Merkpersoonlijkheid:
Een hippe, spontane, grappige vreemdeling die je groet wanneer je voorbij loopt.

Merkbelofte:
Wuhazzit? brengt hippe tieners bij elkaar.

Merk-kernconcept:
Een soort keurmerk voor hippe goodies, muziek, kleding voor tieners