Hier is dan mijn brochure!

Dit is de buitenkant van mijn brochure, ik heb hem uit laten printen in een copyshop in doetinchem. Hij is geprint op stevig glad papier op 300 dpi, dus heel scherp.

Mijn merk Wuhazzit? is voor de jeugd geschreven én voor jongens en meisjes. Daarom ook een combinatie van een blauwe en een roze kleur, zodat jongens en meisjes zich allebij aangesproken voelen. Op de voorkant staat het merklogo en daaronder mijn slagzin "because i have it already". Ik heb voor deze slagzin gekozen omdat ik jongeren een beetje aan wil sporen. Jongeren kopen vaak dingen omdat veel andere het ook hebben en ze er bij willen horen. Daarom vind ik dit wel een goeie slagzin. Op de achterkant van de brochure staat contact informatie, alle middelen die nodig zijn om ons makkelijk te bereiken staan er op, dus dat is wel duidelijk

In de binnenkant van de brochure staat beschreven waar mijn merk voor staat, wat het doet, en waarom het verschillend is van andere merken. Het staat er allemaal uitgelegd dus het is onzin om het hier nog een keer te schrijven. Het lettertyp is gedownload van een site, ik heb veel geëxperimenteerd met ronde vormen en met strakke vormen en ronde vormen kwamen toch wat beter uit. Dat komt omdat ik vriendelijkheid uit wil stralen en dat komt beter uit als je ronde vormen gebruikt.

Ik ben tevreden met het eindresultaat van het product. Ik had dit ook al heel lang in mijn hoofd zitten en hoefde dus niet al te veel te experimenteren. Ik ben blij dat het geworden is zoals ik me het had voorgesteld.

Nu afwachten tot de uitslag van de cijfers!