Piramide vorm: 1 Stratagie De doelgroep die wij voor onze producten proberen te bereiken zijn: mensen die zich de luxe kunnen veroorloven en niet terug deinzen voor de nieuwste technologische ontwikkelingen.

2 Scope De inhoud van de website gaat bestaan uit de volgende dingen: Beschrijving van producten, zoekfunctie, navigatiebalk, vacatures. (Sommige van deze dingen zullen ver uitgewerkt worden in de website)

Over de producten: Deze moeten de gebruiker optimaal comfort bieden op basis van het sanitaire gedeelte van het huis. Dit zal gebeuren door optimale benutting van de nieuwste technologieën. Deze zullen uitgevoerd worden in de zo geheten gadgets.

3 StructureDe indeling van de website zal bestaan uit een homepage. Vanuit hier zul je veder kunnen navigeren naar subpagina’s naar keuze. De zoekfunctie kun je terug vinden op elke pagina zodat je altijd de mogelijkheid hebt om te zoeken. Bij alle subpagina’s vind je in de navigatiebalk je optie zodat je altijd terug kunt keren naar de homepage.

4 Skeleton De website krijgt rechtsboven in een hoekje met een paar opties zoals de zoekfunctie(rood). Daaronder zal in het vlak er onder aan de linkerkant een logo komen van het merk(blauw). Daaronder komt het “venster” hier krijg je de informatie te zien(groen). Als je dus op een subpagina klikt zal die daar getoond worden. Rechts van het “venster” komen dan nog de opties met een stukje beschrijving of uitnodigende tekst(bruin). Hier zullen de opties zoals die van de vacatures komen te staan. De reden waarom wij voor dit skelet gekozen hebben is omdat het leek ons overzichtelijk. Ook is het zo dat er niet tot geen afleidende dingen zijn. Het is dus gemakkelijk in gebruik. Uiteraard wordt de sfeer foto een blikvanger en de balk met het logo staat centraal de site draait immers om het merk.

5 Surface Op de homepage zal veel gebruik gemaakt gaan worden van foto’s. Dit geeft namelijk een snelle indruk aangezien een foto meer zegt dan duizend woorden. Verder zullen de subpagina’s bestaan uit informatieve tekst met daarbij toelichtend beeld materiaal. Het lettertype dat we zullen gaan gebruiken zal eenvoudig zijn dit is omdat variatie in het lettertype niet door iedereen op prijs gesteld wordt en dus afleidend kan zijn.

Persona: De naam van onze persona is Sam Boch. Dit is afgeleid van Samsung en Villeroy&Boch. Sam Boch heeft een boven gemiddeld inkomen. Hij heeft interesse in de technologie en is bereid nieuwe dingen te proberen. Hij houdt van gemakkelijk hanteerbare producten. Duidelijk en overzichtelijk. Sam Boch houdt van comfort en luxe. Sam boch zal ongeveer tussen de 30 en 50 jaar zijn. Sam Boch is iemand van status hij houdt ervan als mensen toch wel een beetje tegen hem opkijken omdat hij alles goed voor elkaar heeft.

Samsung
Visie: Leider zijn in de digitale convergentie-revolutie
Missie: digitaal produceren, niet alleen van digitale producten, maar ook van producten die een bedrijfsbrede digitale integratie stimuleren. De tweede vereiste is het gebruik van å-processen waarbij R&D, productie en marketing naar klanten, partners en marktdiscipline een manier is om onze waarden over te brengen naar elk onderdeel van de bedrijfsketen, inclusief productgegevens en klantrelaties via Enterprise Resource Planning (ERP).
Waarden: Onze Mensen( mensen maken het bedrijf), Voortreffelijkheid( de beste willen worden), Veranderingen (innovatie nastreven), Integriteit (correcte service), Co-prosperity (verbeteren van gemeenschap, land, wereldmaatschappij)
Persoonlijkheid: Marktgericht bedrijf
Merkbelofte: In de toekomst zullen wij ons ook richten op de drie hieronder genoemde bedrijfssectoren, gebaseerd op zowel SOC (System On a Chip) als SOP (System On a Panel), de hoofdonderdelen van de apparatuur-industrie.
Kernconcept: “Maakt de technologie weer stijlvol”.

Villeroy&Boch
Visie: Gaan voor een gediversifieerd lifestyle-assortiment en internationale design-competentie
Missie: Het word bereikt door de grote creativiteit en innovatiekracht van het bedrijf
Waarden: Het creëren van kwalitatief hoogwaardige producten.
Persoonlijkheid: Degelijkheid, marktleider, lifestyle
Merkbelofte: Het merk Villeroy & Boch staat voor interieurstijl en levenskwaliteit.
Kernconcept: "My House of Villeroy & Boch"