In de eerste instantie was het logo zoals onderstaand logo. Het mannetje komt van een overtrokken word animatie. Waarbij alleen de contouren gebruikt zijn.

its-visionbrand

Dit logo vond ik niet zo mooi omdat de tekst doorzichtig was, en ook “An ITS-Vision brand” moest weg. De reden waarom de doorzichtige tekst weg moest was omdat het niet opvallen genoeg was. Het sterretje vond ik in de eerste instantie mooi maar vond het niet voldoende.

schoen ster

Toen kwam de schoen erbij, de schoen was ook een clipart. Deze gaf het sterretje iets meer dimensie, vandaar dat het sterretje is blijven staan
Bij wijze van experimenteren had ik het kleurtje weg gelaten, dit beviel me wel vanwege het wat lichtere effect. Zodoende is het poppetje doorzichtig gebleven.

schoen ster

Daarna ben ik gaan experimenteren met de contouren, dit viel tegen en ben er ook direct vanaf gestapt. Ook wilde ik de schoen en het sterretje weg, omdat het logo het nogal zwaar door werd. Zodoende ben ik gaan strippen en de contouren dikker hebben.

skinny
Zodoende was het bijna klaar, alleen het sterretje was nog zwaar. Vandaar dat uiteindelijk het logo heel ligt echt speels is geworden.

uiteindelijke logo

Gr,

Benjamin