Omdat mijn ipernity leeg was gemaakt (om de een of andere vage reden) ben ik overnieuw begonnen. Even voor de duidelijkheid, ik heb alles in "enigsinds" chronologische volgorde weer ingevoerd!. Maargoed om even terug te komen;

En hoe! Ik heb eerst een prototype van mijn brochure gemaakt, te zien in mijn album brochure, maar dit sprak mij niet aan. Het is nu de 4 pagina's grote brochure geworden:

pagina 1 pagina 2 pagina 3 pagina 4

De eerste foto is omdat mijn product het onmogelijke mogelijk maakt. Het is een hoge toren die moeilijk te beklimmen lijkt. Als we dan naar de 2e foto kijken is het de brug tussen het technische en het niet technische. Vervolgens zie je op de 2e foto de verschillende sleutels, dit omdat er verschillende uitvoeringen zijn. En als laatste zien we 1 van de 7 wereld wonderen, deze omdat Kickass design ook extra service levert. Zodoende ook het 7e wereld wonder, vroeger vonden ze het relatief normaal en nu snappen wij niet hoe ze die hebben kunnen maken. De reden voor het lettertype was omdat (zoals mijn pech kucha) ook uitstraalde alles strak en modern is. Het is overigens het zelde lettertype als mn pech kucha

De reden dat ik deze ommekeer heb gemaakt was omdat de vorige brochure veel te statisch was. En te lomp en aangezien mijn merk niet lomp over moet komen is de folder op deze manier netter. Dit spreekt meer to de verbeelding van mijn "Merk ik". Ik ben er erg trots op aangezien het eerst het volgende was:

oude 1 oude 2 oude 3 oude 4 oude 5

Dit vond ik minder mooi en stijlvol. Deze folder zal op a6 formaat worden afgedrukt in boek vorm. Zodat het dus als 1 a-4tje word dubbel gevouwen.

Gr. Benjamin