Amy Winehouse

Reden voor keuze: Ze komt vaak voor in de media, en dat is niet positief bedoeld.

Presenteert zich als: Ze is een zeer alternatief typje. Het interesseert haar totaal niet wat de wereld van haar denkt.

Wat voor kleding draagt ze: Ze draagt gewoon de kleding die ze zelf wil, in de tijden dat ze niet dronken of lijdt onder een drugseffect. Mocht dat laatste het geval zijn dan heeft ze zelfs de neiging om (half) naakt over straat te lopen. Ze loopt vaak rond met korte rokjes, simpel t-shirtje en teenslippers. Het interesseert haar dus totaal niet hoe men over haar denkt.

Hoe uit zij zich: Door nogal rare fratsen uit te halen, zoals namen in haar lichaam te kerven, naar het publiek te spugen, etc. Hierdoor komt ze natuurlijk vaak in de spotlights en wordt ze vaak besproken in de media. Oh ja, ze kan ook nog wat leuke nummertjes zingen, als ze tenminste de tekst niet vergeet.

Welke uiterlijke aspecten dragen bij aan het uitdragen van hun kernconcept? Onverzorgd, arrogant, simpele kledij, vloekt veel.

Links: http://nl.wikipedia.org/wiki/Amy_Winehouse - http://www.amywinehouse.co.uk/ - http://www.telegraaf.nl/prive/1806012/__Amy_Winehouse_weer_ingestort__.html

Andrea Corr

Reden voor keuze: Had een perfecte tegenpool nodig voor Amy Winehouse, en kwam dus uit op Andrea.

Presenteert zich als: Heel rustig, vriendelijke uitstraling, warm karakter.

Wat voor kleding draagt ze: Je zou haast zeggen een combinatie van sjiek, maar ook vrij casual en trendy.

Hoe uit zij zich: Heel vrolijk en vriendelijk tegenover andere personen. Ze uit zit ook door middel van haar zang.

Welke uiterlijke aspecten dragen bij aan het uitdragen van hun kernconcept? Verzorgd, vriendelijk, casual maar trendy kleding, netjes en beschaafd.

Links: http://images.google.nl/images?hl=nl&q=andrea+corr&gbv=2 - http://www.thecorrswebsite.com/ - http://www.andreacorrheaven.com/