Hoe omschrijven de mensen mij in mijn omgeving?

Melvin:

Een verstandige meid die alles perfect wil doen en op haar manier het beste voor iedereen wilt, komt beetje op neer dat ze af en toe egoïstisch kan zijn. Een zorgzaam persoon, die gedreven is en hard kan werken als ze weet wat ze wil. Soms wilt ze te veel invloed hebben op de zaken en zo af en toe kan ze te kritisch zijn. Ze gaat slecht met tegenslagen om en blijft te lang negatief erin hangen.

Lam:

Mongchi is erg behulpzaam in huis en staat ook gauw klaar voor anderen dus zorgzaam. Als ze haar zin niet krijgt kan ze vaak kattig zijn en is ze ook snel geïrriteerd dus soms is ze gewoon egoïstisch.

Robert:

Mongchi is sociaal, ze is altijd in voor een praatje en geïnteresseerd in anderen. Ze is erg zorgzaam in die zin van dat ze er altijd voor zorgt dat mensen niks tekort komen (voornamelijk met eten en drinken). Verder kan ze opstandig zijn, dus als haar iets niet zint dan zegt ze het ook gelijk.

Trinh:

Ik kan Chi alles vertellen en zij ook alles tegen mij. Ik merk dat Chi altijd al betrouwbaar is geweest. Ik kan haar alles onder vier ogen vertellen zonder dat ik bang hoef te zijn dat het doorgespeeld wordt. Chi is in de afgelopen jaren veel veranderd. Ze is verder ontwikkeld en staat veel meer open voor bepaalde dingen vergeleken met vroeger. Chi is leergierig, ze vindt het leuk om nieuwe dingen te leren, maar wanneer haar iets niet bevalt, zal ze dat zeker ook laten merken en verder is zij zorgzaam voor de anderen.

Mama:

Mongchi is een zorgzaam persoon, wilt andere mensen altijd helpen. Soms beetje bazig of chagrijnig maar vaak heel lief. En soms kan zij ook lui zijn dan doet ze niet zo veel.