Dit is een van de twee merken die wij gaan samenvoegen voor ons nieuwe product.

Merkvisie
Gaastra is een authentiek merk met een rijke historie en erfenis. Een naam die over de hele wereld gedachten oproept aan zeilen en watersport. Gaastra Sportswear staat voor hoogwaardige, functionele zeilkleding en stoere lifestyle-sportswear met een maritiem karakter.

Merkmissie
Gaastra stelt zich tot doel om een vooraanstaand merk op te bouwen voor lifestyle-sportswear – van de ontwikkeling en het ontwerp tot de distributie van het concept. De collectie is inmiddels uitgegroeid tot een volledig en totaal afgestemd lifestyle-concept dat mannen, vrouwen en kinderen die voor Gaastra kiezen een complete lijn biedt, uiteenlopend van professionele zeiloutfits tot gecoördineerde sport- en vrijetijdskleding, naast een uitgebreid assortiment accessoires en schoenen.Merkwaarden
Het merk Gaastra staat gepositioneerd in het hogere segment van de markt. Het merk ontleent het succes aan bewezen duurzaamheid, een heldere identiteit en een consistent uitgedragen imago. Het merk Gaastra is degelijk, het heeft klasse en plezier in wat het doet.


Merkpersoonlijkheid
Een sportieve stoere zeiler, die geslaagd is in het leven.

Merkbelofte
Hoogwaardige, functionele zeilkleding en stoere lifestyle-sportswear met een maritiem karakter.

Merk-kernconcept
Degelijk.