Campolina brengt het beste van twee producten bij elkaar!

Deze opdracht heeft als doel: Fuseer twee grote merken en ontwikkel een nieuw concept. Wij hebben Coca Cola en Campina gekozen!

Uit deze twee merken is:

Campolina logo

ontstaan!
Dit nieuwe merk brengt de twee sterkste punten van beide merken (namelijk de smaak en zoetigheid van Coca Cola en al het goede uit de zuivel van Campina) samen in één product.

De bedoeling is dat het dé nieuwe snelle yoghurt snack wordt van mensen die, op hun weerstand willen letten en van een lekkere zoete cola snack houden!

Merk analyse van Campinola!

Persona's

Wie zouden van de producten van Campinola gebruik kunnen maken?

Laura (16 jaar)
Laura zit op het VWO. Ze is een bezige meid en vindt sporten daarom ook heel belangrijk. Daarnaast houdt ze ook erg van snoepen. Die snoep snacks uit de snoep automaat van school laat ze vaak links liggen omdat ze vindt dat je er dik van wordt! Wat is dan het juiste product voor haar? Juist! Campolina!

Henk (56 jaar)
Henk is een zakenman, hij is vaak onderweg en houdt ook van snacken. Om het nog enigszins gezond te houden neemt hij vaak een Campolina mee voor onderweg. Als hij dit is vergeten haalt hij er één bij het tankstation. Henk houdt van makkelijk eten, dus is een product van Campolina een ideaal maaltje tussendoor!

De website!

Om het geheel te promoten is er een website op poten gezet! Eerst is er een flowchart opgezet.

flowchart Campinola website

Op deze flowchart is de website gebaseerd, aanschouw hier de eerste concepten van de 'Home' en 'Over ons' pagina!

De Home pagina van de Compinol…

Vervolg pagina campinola websi…

De presentatie!
De presentatie werd vrijdag 31 oktober gehouden, de presentatie verliep goed. Er was een goede interactiviteit met het publiek (vond de leraar) en de verdere presentatie verliep solide. We kregen daarom ook alle drie een 8 voor het presenteren. Top dus!