We zijn inmiddels aan het einde van de course beland. De course duude ongeveer 2 maand, we hebben kennis kunnen maken met elkaar en kunnen het (hopelijk) afronden.

In het begin was het allemaal nog aftasten en kijken wat ons te wachten stond, maar na een tijdje kregen we de opdrachten en de bedoelingen daarvan door. We hebben gedurende de course verschillende opdrachten moeten maken zoals;

- Merken analyses
- Persoon analyses
- Eigen Logo
- Pecha Kucha presentatie
- Eigen magazine
- Ontwerp website

Met name het ontwerpen van de website vond ik een leuke ervaring. Dit was de een groepsopdracht, samen met Justin Kloppers en Danny van der Hoeven hebben we in goed teamverband er hard aan gewerkt. We hadden zelf een product verzonnen en aan de hand daarvan moest er een website ontworpen worden. Helaas was het niet alleen ontwerpen en zat er nog een behoorlijke analyse aan vooraf, maar het resultaat mag er zijn.

Al met al heb ik deze course als zeer leuk ervaren, we hebben leuke klassikale dingen gedaan en ook individuele opdrachten gemaakt. Ik vond het leerzaam en hoop er in de toekomst nog veel aan te hebben.