Inlever week!

Deze week moesten we de Pechakucha en de presentatie houden van ons Merk.
Ik had nog superveel tijd in mijn pecha-kucha gestoken ik wou dat hij nagenoeg perfect was.
Gelukkig had Alex de laatste dagen samen met mij nog hard gewerkt aan het analyse verslag en de presentatie. We hadden alles mooi af en ik was erg tevreden over de resultaten. Alleen bleek onder de les al dat we niet aan de beurt zouden komen, dit was wel jammer. want na zoveel moeite wou ik ook heel graag laten zien wat ik gemaakt had.

Maandag de week erna ( ja dit hoort eigenlijk niet bij deze week maar ik wou het er toch even bij plaatsen) hebben we de presentatie gehouden. Het stuk van Sanne was helaas niet zo goed, hier kregen we dan ook vooral kritiek op, (voorlezen) en het was niet zo goed uitgewerkt. Over mijn deel ( merk uiterlijk) kregen we positieve reacties.Ook onze enquete en het feit dat ik de klantenservice had gebeld werd erg positief opgevat.
Gelijk erna kwam ik aan de beurt met de presentatie. Het was erg leuk om te zien hoe veel studenten met glimlach op hun gezicht zaten te kijken. De leraar wist alleen maar heel enthousiast te reageren en zei nog "veel succes als je hierna nog moet presenteren" tegen de klas. Dit vond ik echt super om te horen. Ik liep de hele dag met een glimlach op mn gezicht.

maandag 29.09.08