Mijn eerste kennismaking met internet vond plaats op de basisschool in groep 6/7. Toen kregen we al kleine oprachtjes om bepaalde spellen te spelen op internet via het bijbehorende lesmateriaal. Ook speelde ik toen al spelletjes op verschillende websites, meer nog niet.

In groep 8 kregen we de opdracht om een werkstuk te maken en vanaf toen ben ik echt gebruik gaan maken van site als www.google.nl , www.startpagina.nl , alle websites waar je de informatie vandaan kon halen die nodig was om het werkstuk voldoende te krijgen. Wij hebben toen ook onze eerste computer aangeschaft. Daardoor ging ik thuis ook meer dingen uitpluizen en een beetje het internet verkennen. De diepgang kwam vanaf de middelbare school, toen kregen we echt les in hoe zoek je bepaalde dingen op op het internet en hoe gebruik je dit in je eigen werk, maar ook ICT lessen.
Nu gebruik ik het internet vaak om veel informatie te werven over bepaalde onderwerpen die ik wil gebruiken in bepaalde werkstukken en/of analyses. Ook voor het versturen van e-mails etc. Op de middelbare school heb ik het veel gebruikt voor o.a. mijn profielwerkstuk en het schrijven van teksten. Maar ik gebruik het natuurlijk ook om leuke dingen te doen, en in contact te komen met andere mensen o.a. door Hyves en MSN. Ik ben ongeveer 9 uur online en (bijna) elke dag.