Nu we in de groepsfase van het vak redesign zitten hebben we besloten om onze merkanalyse in de vorm van een folder te maken. De folder hebben we in de stijl van ons wereldmerk, Replay, gemaakt.

Het was voor mij de eerste keer dat ik met het programma indesign heb gewerkt. Ik vind het een goed en leuk programma met veel mogelijkheden, natuurlijk ken ik alleen maar de basisbeginselen die Pascal Wientjes afgelopen maandag in de vorm van een les heeft uitgelegd. Desondanks vind ik het niet verkeerd voor een eerste kennismaking met het programma.

Ik heb de Folder (merkanalyse) geüpload op Ipernity, ik weet echter niet of het voor jullie mogelijk is om het lettertype goed te lezen, dit omdat dit geen standaard windows lettertype is en het op andere computers een probleem veroorzaakte. Daarom heb ik ook het lettertype geüpload voor degene die geintresseerd zijn naar het totaalplaatje.

Tevens weet ik dat er standaard door niemand een reactie word achtergelaten, maar zou het fijn vinden om wat reacties te krijgen wat eventueel nog verbeterd kan worden. Ook eventuele vragen en opmerkingen zijn altijd welkom.

De analyse
www.ipernity.com/doc/64175/3105251

Het lettertype
http://www.ipernity.com/doc/64175/3105300