Na de test op PersonalDNA gedaan te hebben hebben we de opdracht gekregen omtrend visualisatie van je persoonlijke eigenschappen. Het was de bedoeling om diverse schetsen te maken van 4 eigenschappen. er was echter 1 nadeel, er mocht alleen gebruik worden gemaakt van zwarte vierkanten.

Ik heb de volgende 4 tekeningen uiteindelijk gekozen, ik zal ook vertellen waarom ik voor deze heb gekozen.

blackbox Aesthetic

Aesthetic
Uit de personalDNA test is gebleken dat ik een voorkeur zou hebben voor schoonheid en vormen. Ik kon mijzelf hier goed in vinden en heb dit omgezet tot bovenstaande visualisatie. Het is een drukke visual maar tegelijkertijd ook mooi en er zijn veel verschillende vormen in terug te vinden.

Blackbox Agency

Agency
Hoeveel controle ik heb over mijn eigen leven? Zoals het in de test ook is gebleken heb ik bijna de volledige controle over mijn eigen leven. Ik heb wel verplichtingen, maar daar sta ik zelf ook achter. Ik heb dus gekozen voor een groot kruis met een klein kruis erin. Dit omdat ik vind dat ik veel controle heb en het krui een evenwichtig symbool is.

Blackbox Masculinity

Masculinity
Oftwel mannelijkheid. In de test behaalde ik hier het maximaal haalbare, 100 procent. Ik kan me zelf hier wel in vinden. Ik heb gekozen voor een groot vierkant wat de man voorstelt, het kleine vierkantje is zijn hart. Dit omdat de mannen vaak stoer overkomen maar van binnen best aardig zijn.

Blackbox confidence

Confidence
Hoe zelfverzekerd ik ben? Ik ben meestal behoorlijk zelfverzekerd. In de visual heb ik gekozen voor een blok in het midden die groter is dan alle andere. Hiermee wil ik laten zien dat hij positief tegen het leven aankijkt