Bij de blackboxes werd er van je verwacht dat je er een leuk lettertype bij deed. Hieronder verantwoord ik mijn keuzes voor de verschillende lettertypes

Confidence

Bij confidence heb ik de kleur blauw en een beetje serieus maar toch ook nog wel vrolijk lettertype genomen omdat ik vind dat je zelfvertrouwen mag hebben maar het moet ook leuk blijven. Je moet niet naast je schoenen gaan lopen. Maar met zelfvertrouwen moet je ook serieus omgaan. dus daarom is dit lettertype het geworden.

Style

Hier heb ik voor een strak maar toch ook wel stijlvol ontwerp gekozen. Licht groen vind ik een stylvolle kleur dus heb ik hier het lettertype mee opgemaakt.

Spontaneity

Hier heb ik voor een vrolijk lettertype gekozen een vrolijk rode kleur. Hiervoor heb ik gekozen omdat ik vind als je spontaan bent ben je vrolijk en open tegenover andere mensen en hebt je babbeltje klaar.

Ambition

Hiervoor heb ik een serieus lettertype genomen met de kleur zwart. Hiervoor heb ik gekozen want als je ambitie hebt vind ik dat je vrij serieus te werk gaat en goed je best doen. Ik vind zwart hierbij wel een passende kleur .