Hallo, een paar weken terug heb ik mijn pecha kucha presentatie gegeven. Hier alsnog een reactie daar over. Ik moet zeggen dat ik er op tijd mee begonnen was, dus het zag er goed uit. En na een paar keer voor de spiegel geoefend te hebben was het dan de dag van de presentatie. Ik was behoorlijk zenuwachtig, omdat mijn laatste presentatie al weer aardig wat jaren terug was. En dan nu ook nog eens voor de hele klas!

De 1e en 2e dia verliepen niet helemaal netjes in verhouding met tekst/tijd (elke dia loopt automatisch over naar de volgende na 20 sec.)maar daarna zakte de zenuwen wat weg en ging het prima. Na de presentatie kreeg ik nog feedback van de klas, ze vonden de presentatie duidelijk en ik kwam duidelijk over. Er zat een '' rode '' draad in de slide's dus ze waren tevreden. Van de leraar kreeg ik wel de opmerking dat ik bij mijn merk-ik logo iet meer uitleg had kunnen geven. Omdat hier de M & R in zitten. Dit heb ik gedaan omdat de naam van mijn vriendin begint met een M.
Al met al was ik er zelf dus best tevreden over. En de klas ook. Nu ben ik bezig met mijn Magazine en hoop dat dit ook een succes gaat worden.


De presentatie staat hier online: