ja ja , het is voorbij mijn pecha kucha is klaar en geshowt. Er is natuurlijk veel aan vooraf gegaan en dat zal ik eens even beschrijven.

Zondag 21/9/2008 ben ik begonnen met mijn Merk Ik , lea lea methode. Dat was zowaar leuk om te doen! Ik ging mijn hele gezin langs en op msn kon ik ook de nodige vrienden wel vinden om mijn brandende vraag te beantwoorden! Ik heb de antwoorden al beschreven in een vorige blog dus jullie weten wie ik ben nu ^^.

Ik ben in de week die volgde hard aan de slag gegaan met sheets in elkaar knutselen en moodboards en logo's ontwerpen.

Eerst het moodboard :

moodboard
Waarin alles van mij terugkomt in 1 plaatje.

Daarna heb ik mijn logo ontworpen, het is er slechts 1 maar er zullen meer ontwerpen volgen als ik aan mijn magazine ben begonnen :) :
Logo
Dit is mijn logo dat staat voor de I, van natuurlijk Iris. De regenboog die ook staat voor Iris en mijn tekst : Waar een wil is, is een weg en Just do It ! die te maken hebben met het centrale thema in mijn Pecha Kucha namelijk Doorzettingsvermogen.

Na uren en uren achtereen werken was mijn pecha kucha op vrijdag 26/9/2008 om 3.00 am dan echt af ! Compleet met tekst, muziek, en 20 zelf in elkaar geknutselde sheets !

Ziehier:
I am Iris Waarom? Prikbord eigenschappen color moodboard Logo Dare to be different I <3 History University Nature Rustig Druk Invloeden Reizen Worldtrip Bedrijf ! The Sky is the Limit Just do It dreams wont be dreams

Mijn Pecha Kucha staat ook in zijn geheel op Slide Share en op Ipernity, daar kan je hem als Diavoorstelling bekijken.

Ik vond deze opdracht echt leuk om te maken, ondanks de nachten doorwerken! Ik heb veel geleerd over mijzelf, meer dan ik dacht eigenlijk.. Wat mijn dromen en doelen zijn staat nu vast, en dat maakt mij erg gemotiveerd voor de toekomst :)!

Iris