Nu mochten we dan eindelijk bij de blokjes kleur en tekst toevoegen.

Extroversion:

Soms als ik de stekker in het stopcontact steek geeft dit een blauw met wit gekleurde vonk. In het blokje heb ik dit toegevoegd omdat ik energie erin wilde verwerken. Om dit effect goed te creëren heb ik daarom in het midden gebruik gemaakt van blauw met naar buiten toe een steeds lichtere kleur blauw. Voor de typografie heb ik van een strak lettertype gebruik gemaakt en dit een beetje in het midden gebogen met aan de bovenkant een wit randje zodat dit energie uitstraalt.

Openness:

Hierbij heb ik om het grijze heen gebruik gemaakt van verschillende kleuren blokjes. Die kleuren staan voor verschillende ideeën en personen en hiermee wil ik zeggen dat ik voor alles open sta. De lettertype is rond en alleen de lijntjes zijn gekleurd. De letters zijn in het midden wit daarmee wil ik dus zeggen dat het open is.

Trust in others:

Verschillende kleuren voor de drie vlakken heb ik gemaakt omdat als je samenwerkt in groepsverband ieder persoon zijn/haar eigen ideeën heeft. De onderste twee heb ik dezelfde soort kleuren gegeven doordat ook vaker voorkomt dat je dezelfde ideeën hebt. Aan de binnenkant van elk blokje heb ik de kleur geel gebruikt waarmee ze met die kleur elkaar raken. Hiermee wil ik zeggen dat elke persoon op elkaar vertrouwd. Voor de typografie heb ik een vrij simpel lettertype gebruikt omdat ik vertrouwen in elkaar vanzelfsprekend vind.

Feminity:

Ik heb de kleuren roze en paars gebruikt omdat dit voor vrouwelijkheid staat. Bovenin heb ik de blokjes roze gemaakt en elk blokje dat verder naar beneden gaat heb ik steeds iets meer een paarse tint gegeven. In het midden het ik de tekst Feminity in sierlijke letters staan. Deze letters heb ik zo gebruikt omdat ik als ik aan vrouwelijkheid denk dan denk ik aan sierlijk.